Bestrating

Bestrating in Limburg

Voor het leggen van alle typen bestrating kunt u bij ons terecht. Voorbeelden hiervan zijn het vernieuwen van uw voortuin of sierbestating in uw achtertuin, maar ook voor het inrichten van uw bedrijventerrein in industriële of buitengebieden. Het kan zijn dat u wil laten herbestraten om een bestaand probleem op de lossen zoals hoogteverschillen of wateroverlast. Of dat u compleet nieuwe bestrating aan wilt laten leggen. Bij ons kunt u terecht voor deskundig advies en professionele uitvoer. Wij zorgen ervoor dat uw bestrating zowel esthetisch als functioneel is.

Interesse in bestrating?

Wilt u uw tuin of op oprit laten bestraten door ons? Dan kunt u altijd telefonisch, per mail of via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij komen graag langs om uw wensen te bespreken en een passende offerte te maken.

Neem contact op

Hoe wij bestraten

Nadat u contact met ons heeft opgenomen en de offerte is goedgekeurd, gaan wij aan de slag voor u! In overleg bestellen we de benodigde materialen. Wij werken uw project altijd in één periode af, zodat u zo weinig mogelijk overlast ervaart.

Wagter grondverzet en bestratingen kan ook grondverzet uitvoeren.