Over ons

Over Wagter Bestrating

In 1948 startte Nelis Wagter, nadat hij vanuit Amsterdam naar Limburg was verhuisd, zijn eigen bedrijf : Stratenmakersbedrijf Nelis Wagter. Zoals dat vroeger gebruikelijk was, werkte zijn zonen mee vanaf de leeftijd waarop ze een hamer konden dragen. Een van die zonen : Daan, nam het bedrijf uiteindelijk over. Zo ontstond Stratenmakersbedrijf Daan Wagter.

Nadat Hans Wagter,  de derde generatie stratenmaker een aantal jaren met zijn vader had meegewerkt, had hij genoeg ervaring en was er genoeg werk om de klandizie te delen. Vader en zoon werden concurrenten want in1979 richtte Hans het bedrijf : Wagter Wegenbouw op, dit zou later Hans Wagter Grondverzet en Bestratingen worden. Momenteel zit de vierde generatie in het bedrijf: Remy Wagter.

In de afgelopen 80 jaar is er veel veranderd op het gebied van bestrating, grondverzet en infra,  maar er is altijd een Wagter in Limburg geweest die degelijke bestrating  heeft gemaakt.

Vanaf 2022 gaat het bedrijf verder als Wagter Grondverzet & Bestratingen. Wilt u ook bestrating  laten maken door een Wagter neem dan contact op met ons!

Neem contact op

Remy en Hans Wagter

Hans en Daan Wagter

Daan en Nelis Wagter